Krmivo pro žaka a africké velké papoušky Manitoba African Parrots 2kg

Kód: 26061/2
Neohodnoceno
300 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Kompletní prémiová směs zrnin pro africké druhy velkých papoušků s 13% sušeného ovoce a ořechů ve 2kg balení.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Manitoba African Parrot - prémiová směs pro velké africké papoušky v 2kg balení.

Krmivo je vhodné pro africké velké papoušky (žako, alexander velký.... .)

Krmivo obsahuje 13% sušeného ovoce a ořechů, čímž je velmi výjimečné, nakolik takovou recepturu na trhu nikde jinde nenajdete.

Proč můj papoušek nejí některé zrniny z krmiva a jak správně krmit? je to jako s lidmi :) - papoušci většinou snědí jen to, co jim chutná, pokud je toho v misce dostatek. Pokud váš papoušek konzumuje a vybírá pouze některé zrniny, v prvním kroku snižte krmnou dávku a pokuste se ho donutit zbylou dávku dojíst.

Kolik misek je potřebných na potravu pro papoušky?

  • Mláďata - v případě, že máte doma čerstvě odstavené mládě, můžete použít 3 misky (na ovoce, vodu a zrniny). U mláďat je velmi důležité, aby v období po odstavu, co nejvíc jedli. Stále kontrolujte úbytek krmiva, abyste měli přehled co mládě sní.
  • Dospěláci - u starších papoušků doporučujeme 2 misky (ať už chováte papouška jako single nebo v páru) - jednu na vodu a jednu na krmivo. Nedoporučujeme podávat krmivo do více než jedné misky, protože nebudete mít přehled co a v jakém množství váš opeřený kamarád snědl.

Jako je u nás v Ráji doporučeno krmení?

  • ráno podávejte čerstvé ovoce, mrazem sušené ovoce nebo granule. Ráno po spánku je třeba doplnit vitamíny a správné živiny a ráno jsou papoušci hladoví, takže mohou do organismu přijmout to co je pro ně důležité.
  • odpoledne jim nabídněte zrninovou směs "k dojezení se" - pokud vám zůstaly granule nebo mrazem sušené ovoce, zbytek smíchejte se zrnem.
  • a samozřejmě nezapomeňte na čerstvou vodu :)
  • Skladování: Po otevření balení, doporučujeme přesypání zbytku směsi do uzavíratelné nádoby (nejlépe skleněné) a skladovat na suchém a chladném místě.

    Složení: bílá slunečnice, pásková slunečnice, kardy, čirok, oves, pohanka, slunečnice Marica, lupínky hrášku, granule NectarManitoba 4mm, drcené lastury, drcená kukuřice, paddy rýže, pšenice, pekařské produkty, popcorn, sušená meruňka, dýně, rohovník arašídy, kukuřice bílá, semenec, sušená papája, sušený ananas, piniové oříšky, sušený šípky, chilli papričky.

    Výrobce: Manitoba (Itálie)

    Balení: 2kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Zrniny pro střední a velké papoušky
Hmotnost: 2 kg
Balení: 2 kg
Hmotnost balení: 2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: