Vitamín pro papoušky a ptáky Benefeed Amivit 500ml

Kód: 13033
Neohodnoceno
270 Kč
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení
Tekutý vitamín pro ptactvo - vysoce účinná dotace aminokyselin a vitamínů. Balení 500ml

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tekutý vitamín pro ptactvo AMIVIT - vysoce účinná dotace aminokyselin a vitamínů v 500ml balení.

Vitamíny pro papoušky - vysoce účinná dotace aminokyselin a vitamínů AMIVIT obsahuje specifický komplex vitamínů, aminokyselin a dalších látek zohledňující individuální potřeby kategorií zvířat, pro které je určen. Všechnyechny aktivní látky jsou v takové formě, která zajistí maximální účinnost pro každou z nich tak, aby došlo k vyrovnání hladiny jednotlivých aminokyselin a vitamínů v organismu. Optimální hladina aminokyselin a vitamínů v organismu je mimo jiné nezbytným předpokladem pro vysokou obranyschopnost a odolnost organismu. proti infekčním a virovým chorobám. U užitkových zvířat jsou také eliminovány negativní důsledky poklesu užitkovosti z důvodu snížené hladiny vitamínů v organismu. AMIVIT se používá zejména v situacích jako je stresový stav při zdravotních problémech a jejich prevenci, při riziku nákazy, nedostatku vitamínů a aminokyselin v zimě, nesprávné výživě a pod. Podporuje rychlou regeneraci organismu po onemocněních, a doporučujeme také podávat v období těhotenství a mláďatům v období růstu. Vysoká účinnost přípravku je dána speciální technologií výroby, kdy jsou aktivní látky obdukcí chráněny před degradací v žaludku a zažívacím traktu . Tento ochranný obal je postupně odbouráván až dojde k úplnému uvolnění aktivní látky v organismu ak její maximální účinnosti. Významným přínosem této technologie je skutečnost, že v roztoku je vytvořena speciální nosná a izolační houbovitá mikrostruktura, která zamezuje zachytávání vitamínů na stěnách rozvodu napájecí vody a v napáječkách. Tím se eliminuje hrozba namnožení nežádoucích organismů na těchto zbytcích a jejich následné roznášení v celém rozvodu napájecí vody všem zvířatům, jak je to časté při použití standardní tekuté olejové formy vitamínů.

Složení: vitamíny, aminokyseliny, přírodní látky,upravená pitná voda

Návod k použití Podává se v množství 10 ml na 1 litr napájecí vody po celý rok. Přípravek lze kombinovat a současně podávat s jakýmkoli výrobkem značky BENEFEED® pro konkrétní kategorii zvířat. Seznam těchto výrobků naleznete níže na této stránce, zde je však uvedeno pouze jedno balení každého výrobku. Další balení naleznete v příslušné kategorii výrobků.

Skladování Skladujte v suchém a tmavém prostředí v původních uzavřených obalech. Po otevření postupně spotřebujte, výrobek již dlouhodobě neskladujte. Mikroskopické pevné částečky a mírný sediment je daný obsahem přírodních látek a není na závadu výrobku.

Balení: 500ml (v plastové láhvi)

Výrobce: Benefeed

Doplňkové parametry

Kategorie: Vitamíny, barva a minerály pro papoušky a ptactvo
Hmotnost: 0.6 kg
Balení: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: