Krmivo pro andulky a malé papoušky Versele-Laga Budgie Premium 800g

Kód: 421699
Neohodnoceno
170 Kč
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Prémiová směs semen s různorodým, vyváženým složením, speciálně pro andulky a malé papoušky. Balení: 800g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Versele-Laga Budgies Premium 800g

Prémiová směs semen s různorodým no vyváženým složením, speciálně navržená pro splnění nutričních potřeb andulek a malých papoušků.

S obsahem extrudovaných pelet VAM a ovocných pelet

  • plných vitamínů, aminokyselin, minerálních látek a se složkou Florastimul® pro optimální kondici a trávení, s obsahem chia a lastur pro správné fungování svalnatého žaludku
  • se správně vyváženým poměrem vápníku/fosforu.
  • Společnost Versele Laga podporuje nadaci Loro Parque Fundación, která má za cíl ochránit ohrožené druhy ptáků a jejich životní prostředí. Koupí produktu podpoříte nadaci Loro Parque Fundación, která pomáhá přírodě.

Analytické složky Bílkoviny 15%, Tuky 6 %, Vláknina 6%, Popel 6,5%, Vápník 0,9%, Fosfor 0,4%, DL-methionin 950mg/kg, L-lysin 250mg/kg, Vitamin A 8.000 IU/kg, Vitamin D3 1.600 IU/ kg, Vitamin E 20mg/kg, Měď - síran měďnatý 7mg/kg Složení: Semena (min. 2 % chia), Obilniny, Produkty rostlinného původu, Minerální látky ( min. 2 % lastury ústřice), Oleje a tuky, Ovoce , Cukry , Frukto-oligosacharidy Návod k podávání Vzhledem k druhu a věku papouška se denní dávka semen může značně lišit. Proto na začátku podávejte větší porci a teprve po jisté době stanovte ideální denní dávku. > je to jako s lidmi :) - papoušci většinou snědí jen to, co jim chutná, je-li toho v misce dostatek. Pokud váš papoušek konzumuje a vybírá pouze některé zrniny, v prvním kroku snižte krmnou dávku a pokuste se ho donutit zbylou dávku dojíst.

Kolik misek je potřebných na potravu pro papoušky?

  • Mláďata - v případě, že máte doma čerstvě odstavené mládě, můžete použít 3 misky (na ovoce, vodu a zrniny). U mláďat je velmi důležité, aby v období po odstavu, co nejvíc jedli. Stále kontrolujte úbytek krmiva, abyste měli přehled co mládě sní.
  • Dospěláci - u starších papoušků doporučujeme 2 misky (ať už chováte papouška jako single nebo v páru) - jednu na vodu a jednu na krmivo. Nedoporučujeme podávat krmivo do více než jedné misky, protože nebudete mít přehled co a v jakém množství váš opeřený kamarád snědl.

Jako je u nás v Ráji doporučeno krmení?

  • ráno podávejte čerstvé ovoce, mrazem sušené ovoce nebo granule. Ráno po spánku je třeba doplnit vitamíny a správné živiny a ráno jsou papoušci hladoví, takže mohou do organismu přijmout to co je pro ně důležité.
  • odpoledne jim nabídněte zrninovou směs "k dojezení se" - pokud vám zůstaly granule nebo mrazem sušené ovoce, zbytek smíchejte se zrnem.
  • a samozřejmě nezapomeňte na čerstvou vodu :)

Skladování: Po otevření balení, doporučujeme přesypání zbytku vaječné směsi do uzavíratelné nádoby (nejlépe skleněné) a skladovat na suchém a chladném místě.

Výrobce: Versele-Laga (Belgie)

Balení: 800g

Doplňkové parametry

Kategorie: Zrniny pro všechny druhy papoušků a ptáků
Hmotnost: 0.9 kg
Balení: 800 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: