Krmivo pro kanárky Versele-Laga Canary Premium 2,5kg

Kód: 421172
Neohodnoceno
420 Kč
Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Speciálně vyvinuté prémiové krmivo pro kanáry. Balení 2,5kg.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Versele-Laga Canary Premium 2,5kg

Canaries Premium je obohacená směs zrnin optimalizovaná pro plnohodnotný život kanárků. Tato směs se skládá z pečlivě vybraných semena navíc je obohacena o vitamíny, aminokyseliny a minerální látky, zpracované v extrudovaných VAM peletách. Navíc VAM granule obsahují složku Florastimul, která zajišťuje optimální střevní mikroflóru a zabraňuje vzniku střevních onemocnění. Podrcené lastury zajistí dobrou funkci svalnatého žaludku a správnou rovnováhu vápníku a fosforu. Versele-Laga podporuje Loro Parque Fundación, jejímž cílem je zachování ohrožených druhů ptáků a jejich životního prostředí. Zakoupením tohoto produktu podpoříte Loro Parque Fundación na pomoc přírodě.

Skladování: Po otevření balení, doporučujeme přesypání zbytku vaječné směsi do uzavíratelné nádoby (nejlépe skleněné) a skladovat na suchém a chladném místě .

Návod k podávání Ponechte volně k dispozici, pravidelně obměňujte. Vždy zabezpečte dostatek čisté pitné vody. Orientační nutriční hodnoty: Bílkoviny 15%, Tuk 14%, Popel 6%, Vláknina 7%, Vápník 0,9 %, Fosfor 0,5%, Methionin 2,700 mg/kg, Lysin 4,900 mg/kg, Vitamin A 6,000 IU/kg, Vitamin D3 1,200 IU/kg, Vitamin E 14 mg/kg Složení: Lesknice 58%, Řepka 10%, Niger 6%, Loupaný oves 5%, Lněná semínka 5%, Divoká semínka 2%,Perilla 2%, Konopí 2%, VAM granule 8% , Drcené lastury 2%

Výrobce: Versele-Laga (Belgie)

Balení: 2,5kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Zrniny pro všechny druhy papoušků a ptáků
Hmotnost: 2.7 kg
Balení: 2,5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: