Dezinfekce povrchů H2O Disiclean surface Foaming 3l

Kód: 720103
Neohodnoceno
770 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Čistící a dezinfekční prostředek na podlahy - pěnivý. Objem: 3l

Detailní informace

Detailní popis produktu

DISICLEAN SURFACE FOAMING 3l - Čistící a dezinfekční prostředek na podlahy - pěnivý - určený k ručnímu mytí - "mopování" disiCLEAN SURFACE foaming (pěnivý) je tekutý čisticí a dezinfekční prostředek k dezinfekci a mytí v domácnosti, v průmyslu, v ubytovacích zařízeních, v potravinářství, ve školství, v sanitární oblasti, ve veterině, ve zdravotnictví, ve sportovních odvětvích a ve veřejném stravování. Prostředek se vyznačuje dobrou odmašťovací schopností. Při nízkých koncentracích pracovního roztoku není nutný následný oplach vodou. Po dezinfekci materiálů a povrchů, které přicházejí do kontaktu s potravinami, je zapotřebí opláchnutí pitnou vodou. Je charakteristický silnou a dlouhotrvající baktericidní, fungicidní (protiplísňovou) a protikvasinkovou účinností (při nízkém zatížení až 7 dní). Vlastnosti Je nehořlavý, nepoškozuje ošetřované materiály, neobsahuje chlór, alkoholy, aldehydy ani fenoly. Nemá vedlejší účinky. Je vhodný pro všechny typy podlah a povrchů (umakart, smalt, keramika, guma, korek, kovy, plasty, přírodní a umělé kameny, nerez, hliník...). Účinky Má baktericidní (30 min), fungicidní (30 min) a protikvasinkový (10min) účinek. Dávkování

  • Běžné dávkování 30-50 ml/10 litrů vody, při vysokém znečištění 50-150 ml/10 litrů vody.
  • Dezinfekční prostředek používejte bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte etiketu a informace o výrobku. //www.ccsp.sk/databio/newindex.htm. Jsou evidovány na Národním toxikologickém a informačním centru, jsou testovány podle normy ISO 17025. Splňují všechny požadavky na kvalitu a dovoz na trh České republiky.

    Objem: 3l

    Výrobce: H2O Cool (Česká republika)

Doplňkové parametry

Kategorie: Dezinfekce klecí, voliér, misek
Hmotnost: 3.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: