Klec pro malé papoušky a ptáky Montana Cages Finca II Dome Platinum

Kód: K33011A
Neohodnoceno
12 250 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Klec pro střední papoušky se zaoblenou kopulí v horní části klece, barva: (světlá barva), barva platinová

Detailní informace

Detailní popis produktu

Klec pro střední papoušky Finca II Dome v barvě Platinum (světlá barva.) Nový model Finca II Dome obsahuje padací dvířka, rošt, misky z nerezové oceli, lapače, které zabraňují vypadávání nesnědeného krmiva. Součástí je také odnímatelný stabilní stojan na kolečkách, který usnadňuje manipulaci s klecí. (bez dekorace) AVILON® Powder Coating je metoda práškového lakování klece, která je absolutně netoxická. a zároveň dokáže déle odolávat zobákům a drápkům vašich opeřených mazlíčků, aniž by došlo k jejich poškození.

Balení obsahuje:

  • misky z nerezové oceli
  • mřížka
  • dřevěná hoblovaná bidýlka
  • lapače nečistot.

Čištění voliéry Běžná dezinfekce Vzhledem k pevné a dlouhotrvající barvě doporučujeme čistit jednou denně jemným postříkáním spodních roštů vodou z rozprašovače. Vodu nechte 5 minut odstát a pak ji jen otřete papírovým nebo bavlněným hadříkem. Hrubé nečistoty lze odstranit kartáčem (s měkkými štětinami) a horkou vodou. Díky této péči bude voliéra pro vaše papoušky i po mnoha letech jako nová.

Jednou za 4-6 týdnů se doporučujedůkladná dezinfekce dezinfekčním prostředkem F10 (můžete zvolit SC - bez detergentu nebo SCXD - s detergentem), který se jednoduše aplikuje z rozprašovače a nechá se zaschnout. Tím zajistíte, že vaši opeření přátelé budou chráněni před bakteriemi a viry.

Tip: Na základě našich zkušeností se štěrk dobře osvědčil jako podestýlkový materiál ve vaničkách papouščích klecí, protože štěrk velmi dobře absorbuje vlhkost. Každodenní čištění je velmi snadné např. pomocí lopatky na čištění kočičího steliva. Klec lze denně vyčistit během několika minut. Štěrk zároveň velmi dobře obaluje trus a spadané ovoce a potravu. Tím se snižuje riziko šíření plísní a bakterií.

Technické parametry Rozměry (š x h x v):

  • (rozměry): 63 x 56 x 165 cm bez lapače
  • 77 x 71 x 165 se sifonem

Vnitřní výška: 84 cm

Rozteč mřížek : 18 mm

Tloušťka drátu : 3,5 mm

Hmotnost : 35 kg

Barevné provedení: Vhodné pro: všechny střední a velké papoušky. Výše uvedené hodnoty jsou přibližné! Technická vylepšení nebo změny variant vyhrazeny!

Doplňkové parametry

Kategorie: Klece, stojany a doplňky pro papoušky
Hmotnost: 45 kg
Barva: šedá
Klec: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: