Stojan pro papoušky Montana Cages Starlite Antik

Kód: K35015
Neohodnoceno
7 500 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Stojan pro všechny druhy středních a větších papoušků New Starlite. Barva antik (tmavá barva).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stojan pro papoušky New Starlite Antik (tmavá barva)- kruhový model stojanu z řady Stand-Line

Krásný stojan od Montana cages. Velký nerezový kruh s vaničkou ve spodní části je snadno čistitelný a také – díky svému designu – tvoří dominantu tohoto stojanu. Na dva úchyty můžete zavěsit různé krásné hračky. Balení obsahuje bidla, dvě nerezové misky a lehce omyvatelnou vaničku Stojan New Starlite je ošetřen jedinečnou povrchovou úpravou známou jako Montana Avilon. AVILON® Powder Coating je způsob práškového lakování klece, který je naprosto netoxický a zároveň dokáže déle bez poškození odolávat zobákům a drápům vašich opeřených mazlíčků. Tip od nás: Vyměňte dřevěná bidla za přírodní bidla a tak ještě více zvýšíte aktraktivitu tohoto stojanu.

Čištění voliéry Běžná dezinfekce Díky pevné a dlouhotrvající barvě doporučujeme čištění 1x denně jemným postříkáním konstrukce vodou z rozprašovače. Nechte vodu působit 5 min a pouze setřete papírovým nebo bavlněným hadříkem. Hrubší znečištění můžete odstranit kartáčkem (s měkkými štětinami) a horkou vodou. Při takové péči o stojan bude pro vaše papoušky i po několika letech jako nový.

Důkladnou dezinfekci doporučujeme 1x za 4-6 týdnů pomocí dezinfekce F10 ( můžete si zvolit SC - bez saponátu nebo SCXD - se saponátem) jednoduchou aplikací z rozprašovače a nechte pošobit. Tím zabezpečíte vašim opeřeným přátelům prevenci před bakteriemi a viry.

Technická specifikace Rozměr (Š x H x V) 72 x 72 x 193 cm bez lapače Barva: Antik - tmavá barva Hmotnost : 17 kg Vhodné pro: všechny střední a velké papoušky Výše uvedené hodnoty jsou orientační! Na základě technického vylepšení nebo varianty změny vyhrazeny!

Doplňkové parametry

Kategorie: Stojany
Hmotnost: 19 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: