Granule pro velké papoušky Versele-Laga Nutribird P15 Tropical 3kg

Kód: 422129
Neohodnoceno
800 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
2.4.2024
Možnosti doručení
Kompletní krmivo pro papoušky - barevné ovocné granule pro velké papoušky. Balení: 3kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Krmivo NutriBird P15 Tropical pro velké papoušky na denní krmení ve 3kg balení.

Nové, barevné provedení granulí pro velké papoušky. Pelety s vědecky schváleným složením, založené na vybraných druzích zrna, čerstvém ovoci a arašídech. Obsahují složku Florastimul, která podporuje střevní flóru a chrání proti střevním onemocněním. Věděli jste? Pokud krmíte granulemi, váš papoušek dostává v tomto způsobu krmení všechny potřebné živiny. V Holansku, Belgii a USA přední chovatelé krmí své opeřené přátele pouze granulemi a ti jsou v ideální kondici během celého roku (mají dobrý trus, krásné lesklé peří a výbornou kondici). Granule obsahují ovoce, zrniny a vitamíny v přesném množství jako papoušci potřebují.

Co dělat, když můj papoušek nepřijímá granule? Pokud Váš papoušek preferuje zrninovou směs nebo čerstvé ovoce, začněte přidávat několik granulí do každé krmné dávky a toto množství postupně zvyšujte. Docílíte toho, že Váš papoušek začne poznávat vůni, tvar a barvu a granule a postupem času je ochutná.

Skladování: Po otevření balení, doporučujeme přesypání zbytku granulí do uzavíratelné nádoby (nejlépe skleněné) a skladovat na suchém a chladném místě, tím zajistíte čestost.

V čem se liší granule nutribird TROPICAL od ORIGINAL?

  • Granule s označením ORIGINAL - jsou hnědé granule vyrobené z tuzemského ovoce (jablka, hrušky....)
  • Granule s označením TROPICAL - jsou granule v různých barvách vyrobené z exotického ovoce (ananas, papája...)

Složení krmiva NuriBird P15 Tropical: cereálie, zrniny, ovoce, zeleninové bílkovinné extrakty, cukr, minerály, L-lysin, methionin, extrakt z yuccy, F-oligosacharidy, vitamíny Nutriční hodnoty : bílkoviny 15%, tuky 16%, popel 4,5%, vláknina 3,5%, vápník 0,9%, fosfor 0,6%, methionin 0,33%, sodík 0,2%, hořčík 0,15%, vitamin A 12.000 IU/kg, vitamin D3 1.200 IU/kg, vitamin E 30mg/kg, vitamin K 1,2mg/kg, vitamin B1 1,5mg/kg, vitamin B2 8mg/kg, vitamin B3 12,5mg/kg, vitamin B6 3mg/kg, vitamin B12 20mg/kg, vitamin C 25mgkg, vitamin PP 3 kg, kyselina listová 0,4mg/kg, biotin 200mg/kg, cholin 550mg/kg, lysin 0,8%, treonin 0,5%, tryptofan 0,15%, železo 30mg/kg, měď 14mg/kg, mangan 85m /kg, zinek 100mg/kg

Balení: 3kg

Výrobce: Versele-Laga (Belgie)

Doplňkové parametry

Kategorie: Krmivo pro papoušky a ptáky
Hmotnost: 4.3 kg
Balení: 4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: