Vitamin pro ptáky a papoušky Benefeed Optimin 500ml

Kód: 13023
Neohodnoceno
200 Kč
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Tekutý vitamín pro ptactvo - vysoce účinné dodání aminokyselin a vitamínů. Balení 500ml

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tekutý vitamín pro ptactvo - vysoce účinné dodání aminokyselin a vitamínů. Balení 500ml

Vitamin pro papoušky - vysoce účinná podpora imunitního systému OPTMIN je výborným doplňkem výživy zvířat v zajetí, které nemohou využít přirozeného výběru potravy dle aktuálních potřeb jejich organismu, který se navíc mění například. s věkem, požadavkem na vysokou užitkovost a pod. Mnohdy proto dochází ke snížení obranyschopnosti v důsledku oslabení imunitního systému těchto zvířat, která jsou pak velmi náchylná k různým onemocněním. Narušením rovnováhy minerálních látek v organismu navíc dochází k problémům s užitkovostí, vitalitou apod. O

PTIMIN obsahuje specifický komplex minerálních a dalších látek zohledňující individuální potřeby kategorií zvířat, pro které je určen . Minerální látky jsou ve formě, která zajistí maximální účinnost každého prvku tak, aby došlo k vyrovnání hladiny jednotlivých prvků v organismu. Optimální hladina všech prvků v organismu je mimo jiné nezbytným předpokladem pro vysokou obranyschopnost a odolnost organismu. proti infekčním a virovým chorobám. U užitkových zvířat jsou také eliminovány negativní důsledky poklesu užitkovosti z důvodu snížené hladiny makro a mikro prvků v organismu.

Vysoká účinnost OPTIMINu je umocněna jak látkami přírodního charakteru, tak i specifickým poměrem elektrolytů, který je (podobně jako obsah jednotlivých prvků) také optimalizován pro konkrétní kategorii zvířat. Díky nim se zrychluje přechod účinných látek přes buněčnou stěnu do buňky. OPTIMIN je z výše uvedených důvodů výrazně účinnější, než jsou standardní tekuté minerální doplňky výživy zvířat (které však jsou již ze své podstaty až o 80% efektivněji ve srovnání s pevnou formou minerálních doplňků). Složení: minerální látky, elektrolyty, přírodní látky, upravená pitná voda

Návod k použití: Podává se v množství 10 ml na 1 litr napájecí vody po celý rok. Přípravek lze kombinovat a současně podávat s jakýmkoli výrobkem značky BENEFEED® pro konkrétní kategorii zvířat. Seznam těchto výrobků naleznete níže na této stránce, zde je však uvedeno pouze jedno balení každého výrobku. Další balení naleznete v příslušné kategorii výrobků.

Skladování: Skladujte v suchém a tmavém prostředí v původních uzavřených obalech. Po otevření postupně spotřebujte, výrobek již dlouhodobě neskladujte. Mikroskopické pevné částečky a mírný sediment je daný obsahem přírodních látek a není na závadu výrobku.

Balení: 500ml

Výrobce : Benefeed (Česká republika)

Doplňkové parametry

Kategorie: Vitamíny, barva a minerály pro papoušky a ptactvo
Hmotnost: 0.55 kg
Balení: 500 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: