Vaječná směs pro střední papoušky Manitoba Parrocchetto 1kg

Kód: 4286
Neohodnoceno
150 Kč
Skladem (4 ks)
Můžeme doručit do:
19.4.2024
Možnosti doručení
Vaječná směs pro všechny druhy středních papoušků. Balení: 1kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vaječná směs pro australské (korely, neophemy, rosely, atd.), africké (agapornisy), jihoamerické střední papoušky v 1kg balení od značky Manitoba.

Vaječná směs pro australské (korely, neophemy, rosely , atd.), africké (agapornisy), jihoamerické střední papoušky. Tato směs používá vejce, rostlinné bílkovinné extrakty a hmyz. Nabízejí vyvážený přísun bílkovin s vysokou biologickou hodnotou bohaté na esenciální aminokyseliny, zásadní v období odchovů.

Toto vaječné krmivo se vyznačuje vysokou kvalitou, proto jej používá velké množství špičkových chovatelů . Toto vaječné kmivo je na stejné kvalitativní úrovni jako vaječná krmiva od značek ORLUX nebo WITTEMOLEN. třikrát týdně. Krmivo podávejte vždy čerstvé. Tip: Vaječnou změnu je vhodné navlhčit naklíčenými semeny, několika kapkami vody, nastrouhaným ovocem a/nebo zeleninou.

Skladování: Po otevření balení, doporučujeme přesypání zbytku vaječné směsi do uzavíratelné nádoby (nejlépe skleněné) a skladovat na suchém a chladném místě.

Složení : Chléb, Výtažky rostlinných proteinů, Vejce a výrobky na bázi vajec, Zrna, Cukry (med 1%), minerály, Tuky a oleje, Hmyz (1,5%), ovoce, semena

Výrobce: MANITOBA (Itálie) Balení: 1kg

Vhodné prostřední papoušci

Doplňkové parametry

Kategorie: Vaječné a ovocné směsi pro papoušky a ptáky
Hmotnost: 1.07 kg
Balení: 1kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: