Vaječná směs pro střední papoušky Manitoba Parrocchetto 5kg

Kód: 4285
Neohodnoceno
670 Kč
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Vaječná směs pro všechny druhy středních papoušků. Balení: 5kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vaječná směs pro australské (korely, neophemy, rosely, atd.), africké (agapornisy), jihoamerické střední papoušky v 5kg balení od značky Manitoba.

Vaječná směs pro australské (korely, neophemy, rosely , atd.), africké (agapornisy), jihoamerické střední papoušky. Tato směs používá vejce, rostlinné bílkovinné extrakty a hmyz. Nabízejí vyvážený přísun bílkovin s vysokou biologickou hodnotou bohaté na esenciální aminokyseliny, zásadní v období odchovů.

Toto vaječné krmivo se vyznačuje vysokou kvalitou, proto jej používá velké množství špičkových chovatelů. Toto vaječné kmivo je na stejné kvalitativní úrovni jako vaječná krmiva od značek ORLUX nebo WITTEMOLEN. třikrát týdně. Krmivo podávejte vždy čerstvé. Tip: Vaječnou změnu je vhodné navlhčit naklíčenými semeny, několika kapkami vody, nastrouhaným ovocem a/nebo zeleninou.

Skladování: Po otevření balení, doporučujeme přesypání zbytku vaječné směsi do uzavíratelné nádoby (nejlépe skleněné) a skladovat na suchém a chladném místě.

Složení : Chléb, Výtažky rostlinných proteinů, Vejce a výrobky na bázi vajec, Zrna, Cukry (med 1%), minerály, Tuky a oleje, Hmyz (1,5%), ovoce, semena

Výrobce: MANITOBA (Itálie) Balení: 5kg

Vhodné prostřední papoušci

Doplňkové parametry

Kategorie: Vaječné a ovocné směsi pro papoušky a ptáky
Hmotnost: 5 kg
Balení: 5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: