Vaječná směs pro ptáky Wittemolen NEXT GENERATION 10kg

Kód: 30045
Neohodnoceno
2 170 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení
Vaječná směs pro všechny zrnožravé ptáky. Balení 10kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Wittemolen NEXT GENERATION v 10kg balení

'Next Generation' od Witte Molen je doplňkovým krmivem pro všechny ptáky krmena semeny. Je to vylepšená receeptura obsněhující protein, vitamíny, minerály a všechny esenciální aminokyseliny a mastné kyseliny ve správném složení.

- doplňkové krmivo pro všechny ptáky ve formě vaječné směsi - určené pro zrnožravé ptáky - zlepšená receptura, žádná umělá barviva, konzervační látky

Skládá se z lehce stravitelných vajec a pekárenských výrobků, jakož i různých semen. Toto složení je bez umělých barviv a konzervačních látek a byl doplněn o přírodní pivovarské kvasnice.

Složení: Pekařské výrobky, oleje a tuky, cukry, zrna (oves), semena (semena niger, perilla), minerály, rostlinné proteinové extrakty, droždí, vejce a výrobky z vajec

Podávání: Vaječné krmivo se může ptákům (s mírou) podávat během celého roku, ale může se krmit každý den během období hnízdění a odchovou (25% potravy). Dbejte na to, aby ptáci nestrávili příliš mnoho tuku během období odpočinku.přes vaječnou směs ideální. Do vaječné směsi můžete zamíchat jakýkoli vitamín nebo ji dochutit oblíbeným ovocím nebo zeleninou, abyste zvýšili příjem u vašich opeřených přátel.

Skladování: Po otevření balení, doporučujeme přesypání zbytku vaječné směsi do uzavíratelné nádoby (nejlépe skleněné) a skladovat na suchém a chladném místě.

Vhodné pro všechny papoušky

Balení: 10kg.

Výrobce: Wittemolen (Nizozemí)

Doplňkové parametry

Kategorie: Vaječné a ovocné směsi pro papoušky a ptáky
Hmotnost: 10.582 kg
Balení: 10 kg
Hmotnost balení: 10 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: