Granule pro velké papoušky Zupreem Natural L 8kg

Kód: 94500
Neohodnoceno
2 400 Kč
Momentálně nedostupné
Možnosti doručení
Kompletní granulované krmivo pro velké papoušky s vysokým obsahem obilovin - bezbarvé. Balení: 8kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zupreem Natural L 8kg - kompletní extrudované krmivo pro velké papoušky s vysokým obsahem obilovin - proso, oves, pšenice a ječmen, vitamínů a minerálů bezbarvé. Díky obilovinám je krmivo bohaté na vlákninu, která zásadně ovlivňuje funkce trávicího ústrojí.

Zupreem Natural neobsahuje žádná barviva, granule.

Krmivo určené pro každodenní krmení. Množství krmiva by mělo představovat nejméně 80% z celkové denní krmné dávky.

Při krmení Zupreem Natural zajistěte dostatečné množství čerstvé vody.

Věděli jste ? Pokud krmíte granulemi, váš papoušek dostává v tomto způsobu krmení všechny potřebné živiny. V Holansku, Belgii a USA přední chovatelé krmí své opeřené přátele pouze granulemi a ti jsou v ideální kondici během celého roku (mají dobrý trus, krásné lesklé peří a výbornou kondici). Granule obsahují ovoce, zrniny a vitamíny v přesném množství jako papoušci potřebují.

Co dělat, když můj papoušek nepřijímá granule? Pokud Váš papoušek preferuje zrninovou směs nebo čerstvé ovoce, začněte přidávat několik granulí do každé krmné dávky a toto množství postupně zvyšujte. Docílíte toho, že Váš papoušek začne poznávat vůni, tvar a barvu a granule a postupem času je ochutná.

Granule Zupreem jsou nejprodávanější granule v USA a svým složením patří ke špičce na světě.

Deklarované jakostní znaky: Proteiny min. 14%, tuk min. 4%,Vláknina Max. 5%, Vlhkost Max. 10% Složení: mletá kukuřice, sójový šrot, mleté ​​proso, mletá ovesná krupice, drcený ječmen, mletá pšenice, moučka z pšeničných klíčků, cukr, rostlinný olej ( konzervovaný směsí tokoferolů), lněné semínko, uhličitan vápenatý, fosforečnan vápenatý, sušená mrkev, sušený celer, sušená řepa, sušená petržel, sušený salát, sušená řeřicha, sušený špenát, sušené brusnice Analytické složky: jodizovaná sůl, DL-methionin, cholin chlorid, L-lysin, vitaminy (vitamin E doplněk, niacin, pantotenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, vitamin A doplněk, biotin, riboflavin, thiamin mononit (zdrojvitaminu K), vitamin B12, kyselina listová, vitamin D3 doplněk), směs tokoferolů a kyseliny citrónové, hydrolyzované kvasnice, L-askorbyl-2-polyfosfát (zdroj vitaminu C) , minerály (oxid manganatý, oxid zinečnatý, sodný, jodičnan vápenatý), extrakt z rozmarýnu. Tento produkt obsahuje geneticky modifikovanou kukuřici a sóju. Balení: 8 kg

Výrobce: Zupreem (USA)

Vhodné pro velké papoušky (ary, velké druhy kakadu.....)

Doplňkové parametry

Kategorie: Krmivo pro papoušky a ptáky
Hmotnost: 8.6 kg
Balení: 8 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: